Padel je rekord, Cipot v Spezio

Nogomet 19. Jan 202319:24
Tio Cipot. Foto: Aleš Fevžer

Dočakali smo uradno potrditev prestopa mladega slovenskega nogometaša Tia Cipota iz Mure v vrste italijanskega prvoligaša Spezie. V nasprotni smeri v Mursko Soboto s statusom posojenega nogometaša Spezie prihaja črnogorski napadalec Ognjen Stijepović.

Tio Cipot v Spezio odhaja za rekordno vsoto. Koliko bodo z njegovo prodajo zaslužili, pri Muri niso razkrili, a naj bi šlo za vsoto blizu milijona evrov.

19-letni mladi slovenski reprezentant, ki se najbolje znajde na sredini igrišča, je s Spezio, ki je trenutno na 15. mestu italijanske prve lige, podpisal dolgoročno pogodbo do leta 2027. Od Mure se poslavlja po 55 nastopih in petih golih v njenem dresu.

“Muri bom večno hvaležen za vse. Z Muro sem rasel in odrasel ter se razvil v nogometaša, kakršen sem zdaj. Vse kar vem, sem se naučil v Muri, ki bo imela v mojem srcu vedno posebno mesto. Fazanerija bo vedno moj drugi dom, jaz pa njen največji navijač. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem v klubu, da so verjeli vame in najboljšim navijačem v Sloveniji, ki ste mi vedno stali ob strani. Navijaški skupini Black Gringos sporočam, da naj še naprej stojijo za ekipo, saj je njihova podpora največ, kar si lahko nogometaš želi,” je po prestopu povedal Cipot.

 

 

Komentari

Vaš komentar