Predsednik Mure razložil večno dilemo, Rožman uživa

Nogomet 29. Nov 202121:22 > 30. Nov 2021 14:40 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

V tretji oddaji Pod prečko, ki je na Sportklubu na sporedu vsak ponedeljek, sta gostovala predsednik Mure Robert Kuzmič in nekdanji trener Maribora Simon Rožman. Vroče je bilo tudi v sodniškem kotičku, kjer je na kritike Tabora iz Sežane odgovoril nekdanji mednarodni sodnik in referent za sodniške zadeve na NZS Darko Čeferin.

V 3. oddaji Pod prečko sta gostovala predsednik Mure Robert Kuzmič in Simon Rožman, ki je nazadnje sedel na klopi Maribora.

Prvi je besede dobil starejši Kuzmič. “Če smo čisto formalni, je pravilna izgovorjava Kuzmič, je pa res, da smo ta priimek dobili šele leta 1984, ko je mama izbrisala dve piki na u. Torej bili smo Küzmič, veliko ljudi pa zato še vedno izgovarja Kizmič. Sam pravim, da je vse prav, prijatelji pa me kličejo Robi,” je na uvodu oddaje nasmejal predsednik Mure.

Kuzmič in njegov priimek:

Rožman zdaj opravlja najtežji posel

“Po sedmih letih intenzivnega dela vpetega v nogomet, sem se zdaj umaknil in se posvetil poslu, ki je najtežji na svetu – biti starš. Imam namreč dva otroka in zdaj imata očeta v pravem pomenu besede. Nogomet vzame marsikatero stvar skozi leta. Moram reči, da zelo uživam, privoščili smo si kar nekaj dopusta, seveda se v ozadju dogajajo in ponujajo tudi nove poslovne priložnosti, a trenutno mi je res užitek biti v v krogu družine,” pa je od tem, kaj trenutno počne, dejal nekdanji trener Maribora Simon Rožman.

V debato sta se na daljavo vključila vse bolj vezist Mure Žan Karničnik in najboljši strelec Prve lige Telemach Maks Barišić, v sodniškem kotičku smo dočakali analizo sporne odločitve v Kidričevem, s katero so bili zelo nezadovoljni glavni akterji dogajanja v sežanskem Taboru. Sporne sodniške odločitve je pokomentiral Darko Čeferin.

Celotna 3. oddaja Pod prečko:

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!