Pod prečko: Analiza sezone s trenerjem državnih prvakov

Nogomet 23. Maj 202215:41 0 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Ponedeljkova oddaja Pod prečko bo tokrat v znamenju zaključne sezone v Prvi ligi Telemach. V studiu se nam bo pridružil trener NK Maribor, skozi pogovore, ki smo jih opravili ta konec tedna, pa se bomo selili med vsemi člani slovenske prvoligaške druščine.

Gost 24. oddaje Pod prečko bo Radovan Karanović. Trener, ki je naslov državnega prvaka po treh letih čakanja vrnil v Maribor, bo z nami delil vtise po včerajšnjem velikem slavju vijolic, skozi pogovor z Mihom Penkom in Dejanom Obrezom pa se bo dotaknil vseh korakov, ovir, vzponov in padcev na poti do tako želene nogometne krone.

radovan karanovic
Foto: Jure Banfi

Skozi pogovore z akterji vseh prvoligašev bomo preverili, kakšen je utrip v taborih klubov slovenske elite. Kdo je zadovoljen in kdo ne? Kdo je izpolnil cilje in kdo se tepe po glavi zaradi zapravljenih priložnosti? Kdo se že ozira v prihodnost in kdo bo rad pogledoval v preteklost? Izveste v današnji oddaji Pod prečko. 

V njej ne bodo manjkale niti naše stalne rubrike, kot so naj zadetek, naj izjava, Fantasy kotiček in sodniški pogled, v katerem bo odsotnega Darka Čeferina znova nadomeščal Žiga Dobrun. Pripravljamo pa tudi še kakšno presenečenje!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!