Pod prečko: Ni derbija brez komentarja Zlatka Zahovića

Foto: Uroš Skaza

Za nami je drugi večni derbi sezone in tradicionalno ga bomo v oddaji Pod prečko pokomentirali v družbi Zlatka Zahovića. Nekdanjemu alfi in omegi uspešne ere NK Maribor se bo v studiu pridružil njegov nekdanji varovanec, v teh dneh pa strelec na primorskem derbiju.

Nogometne debate po derbiju so vedno še posebej razburljive in zanimive. V oddaji Pod prečko imamo to srečo, da se o tekmi vseh tekem pogovarjamo z Zlatkom Zahovićem. Nekdanjemu športnemu direktorju NK Maribor se bo v studiu pridružil Etien Velikonja, ki se v letošnji sezoni z Gorico bori za obstanek med slovensko nogometno elito, v preteklosti pa je nosil tako dres Maribora kot tudi Olimpije.

Z Zahovićem in Velikonjo bomo temeljito analizirali minuli večni derbi ter skušali ugotoviti, kako in zakaj se kriza Maribora nikakor ne konča ter zakaj pravljica Olimpije traja in traja.

Spet bo po derbiju zelo zanimivo v sodniškem pogledu z Darkom Čeferinom, seveda pa se bomo dotaknili tudi preostalih tekem, na katerih prav tako ni manjkalo zanimivih razpletov. Manjkali ne bodo niti najlepši zadetki in najlepše obrambe minulega kroga, prisluhnili bomo naj izjavi in se zabavali v Fantasy kotičku.

Oddaja o slovenskem nogometu Pod prečko je na sporedu vsak ponedeljek ob 20.00 na SK 1.