Pod prečko: Tretji polčas drame, drame in še enkrat drame

Foto: Jure Banfi

Za nami je izjemno, izjemno pester nogometni konec tedna v Prvi ligi Telemach. In takšna bo tudi tokratna oddaja Pod prečko, v kateri gostimo dva pomembna akterja sobotnega derbija med Mariborom in Koprom. Zagotovo bo še kako zanimivo tudi v sodniškem pogledu z Darkom Čeferinom.

V studiu se nam bosta nocoj pridružila slovenski reprezentant in branilec Maribora Gregor Sikošek ter vratar Kopra Adnan Golubović. Gosta bosta lahko s prve roke odgovorila na številna odprta vprašanja po dvoboju vijolic in kanarčkov, ki se je po pravi drami končal z zmago Primorcev (1:0). Ko je govora o tej tekmi, bo imel seveda veliko dela v sodniškem pogledu tudi Darko Čeferin.

Preko video povezave se nam bo pridružil trener Mure Damir Čontala, ki je včeraj z Muro na zelo pomembni tekmi končal niz zmag Celja. Ta konec tedna se je zalomilo tudi Olimpiji, še pred visokim porazom proti Bravu (6:1) pa smo med tednom obiskali portugalska zmaja Ruia Pedra in Davida Sualeheja. Jasno, pripravljamo tudi vtise po veliki vrnitvi Josipa Iličića, ki bo znova nosil dres Maribora.

FOTO: Jure Banfi.

V živo bomo po tekmi v boju za obstanek med Radomljami in Gorico preverili, kakšno je stanje duha pri Nerminu Bašiću in Miranu Srebrniću, še enkrat pa boste lahko podoživeli tudi vse najbolj atraktivne trenutke tega kroga. Zabavni del oddaje nas znova čaka v Fantasy kotičku.