Ponedeljkov večer, ki ga že dolgo nismo tako nestrpno čakali

Nogomet 2. Okt 20239:00 1 komentar
Ante Šimundža. Foto: Uroš Skaza

Nov ponedeljek, nova oddaja Pod prečko. A drznemo si trditi, da bo tokratna še za odtenek bolj zanimiva, kot so 'navadne' oddaje Pod prečko. Številne odprte teme slovenskega nogometa bomo namreč predebatirali z gostoma, ki vas zagotovo ne bosta pustila ravnodušne. Kriza Maribora, kaos na tekmi v Rogaški, vzpon Aluminija, da ne naštevamo naprej. Ob 20.00 se nam v studiu pridružita Ante Šimundža in Robert Pevnik.

V zadnjih dneh, ko je NK Maribor v vse hujši rezultatski krizi, se z vseh strani vrstijo pozivi – naj se na klop vrne Ante Šimundža. Uspešni slovenski nogometni strokovnjak je trenutno res v iskanju nove trenerske službe, pa je tudi naklonjen vrnitvi v Ljudski vrt, če se po novem porazu vijolic poslovi Damir Krznar? Če vas zanima odgovor na to vprašanje, nikar ne zamudite nocojšnje oddaje Pod prečko.

S Šimundžo bomo sicer na široko debatirali o dogajanju v slovenskem nogometu, zagotovo pa bo s svojimi iskrivimi odgovori zadevo popestril tudi trener Aluminija Robert Pevnik. Slednji je s šumarji v le nekaj dneh premagal tako Celje kot tudi Maribor in dobili bomo odličen vpogled v to, kako in zakaj se je v Kidričevem zgodila nova nogometna revolucija in kje so zdaj meje Aluminija v tej sezoni.

Robert Pevnik v suknjiču, ki je spremenil vse. Foto: Jure Banfi

V temi tedna se bomo posvetili vročemu dogajanju v Rogaški Slatini, kjer so na tekmi med Rogaško in Olimpijo pele celo pesti, za vas pa bomo zbrali vse odzive o tem, kaj se je dogajalo na igrišču in ob njem, saj je bilo še posebej ‘veselo’ predvsem na VIP tribuni stadiona črno-belih. Jasno, dela ne bo manjkalo niti Damirju Skomini v sodniškem pogledu.

Skratka, pred nami je nogometni ponedeljek, ki ga velja preživeti v družbi Sportkluba.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje