Radomlje okrepil nekdanji francoski reprezentant

Nogomet 8. Sep 202215:541 komentar
Delite:
Foto: NK Radomlje

Slovenski nogometni prvoligaš Kalcer iz Radomelj je ob koncu prestopnega roka v svoje vrste pripeljal francoskega vezista Darlyja N'Landuja, so sporočili iz kluba.

“Radomljanom je ob koncu prestopnega roka uspel veliki met!” so novo okrepitev na svoji spletni strani pospremili Radomljani in dodali, da se leta 2000 rojeni N’Landu v Radomlje seli iz francoskega prvoligaša Lilla, kjer je igral že za mladinske selekcije in z ekipo do 19 let nastopal tudi v skupinskem delu mladinske lige prvakov.

Kot so zapisali, se je pozneje uveljavil v B-ekipi tega kluba, v sezoni 2020/21 je kot posojen igral za belgijskega prvoligaša Mouscron in v prvi belgijski ligi zbral 11 nastopov. Kasneje je bil posojen tudi francoskemu nižjeligašu Avranchesu, skupno pa je v tretji in četrti francoski ligi zbral 44 nastopov.

Dvaindvajsetletnik je nastopal tudi za mlajše selekcije francoske reprezentance, skupno je za selekcije do 16, 17 in 18 let zbral sedem nastopov in dosegel en zadetek.

“Zelo sem vesel, da sem prispel v Radomlje. Klub se je zares potrudil, da me je pripeljal v svoje vrste. Komaj čakam, da začnem igrati in se dokažem v slovenski ligi. Igralce sem že spoznal in počutim se zares lepo. Upam, da nam bo skupaj uspelo doseči naše cilje,” je za spletno stran Radomelj povedal Francoz.

Komentari

Vaš komentar