Sodniške odločitve, ki bodo dvignile precej prahu (VIDEO)

Nogomet 23. Feb 202318:163 komentarji
Foto: Zajem zaslona

V 23. minuti tekme v Domžalah je prišlo do kontroverzne sodniške odločitve. Strel Benjamina Markuša, ki bi letel v okvir vrat Ažbeta Juga, je v roko zadel Gregorja Sikoška. Sodnik Alen Bubek se ni oglasil, tekma pa se je nadaljevala. Tako kot v drugem polčasu, ko so strel z bele točke zahtevali tudi Mariborčani.

Roka Gregorja Sikoška:

Gregor Sikošek je o situaciji med pogovorom ob polčasu povedal: “Ne vem, kam me je zadela. Moram pogledati posnetek in potem bom lažje povedal.”

Hitro se je oglasil tudi trener Olimpije Albert Riera, ki ni bil zadovoljen s sojenjem že na večnem derbiju, tudi tokrat pa je na svojem instagram profilu izrazil svoje mnenje.

Domžalčani so enajstmetrovko vendarle dobili ob koncu polčasa. V sodnikovem dodatku prvega dela je po prekršku Maxa Watsona nad Frankom Kovačevićem slednji tudi uspešno izvedel najstrožjo kazen. Tudi ta odločitev je dvignila nekaj prahu, vsaj delno pa gre za kompenzacijo zaradi nedosojene enajstmetrovke iz 23. minute.

Tudi Mariborčani so zahtevali kazenski strel na začetku drugega polčasa. Po strelu Žana Vipotnika je žoga v roko zadela še Andreja Đurića.

Mariborčani so na sodnika pritisnili tudi v 77. minuti, ko sta bila na robu kazenskega prostora v dvoboju Nermin Hodžić in Marko Tolić, znova pa se sodnik Alen Bubek ni oglasil.

Komentari

Vaš komentar