Tragična vest iz Prekmurja: umrl je pomemben mož Mure

Nogomet 22. Dec 202214:13 0 komentarjev
Anton Khozyainov. Foto: NŠ Mura

Iz prekmurskega nogometnega prvoligaša NŠ Mura so sporočili tragično vest, da je v 49. letu starosti preminil poslovni partner in pobudnik trenutne uspešne klubske zgodbe Anton Hozjajnov.

Črno-beli so ostali brez pomembnega človeka. Anton Hozjajnov je bil prijatelj, poslovni partner in prvi pobudnik uspešne Murine zgodbe, kakršno poznamo danes.

“Anton je bil skupaj s predsednikom kluba Robertom Kuzmičem in športnim direktorjem Denisom Rajbarjem v klubu od samega začetka, ko se je začelo pisati zlato obdobje našega kluba. V NŠ Mura izrekamo iskreno sožalje družini in vsem najbližjim,” so ob tragični vesti sporočili iz kluba.

Hozjajnov sicer ni bil del klubskega vodstva, je pa bil solastnik podjetja Nogometni management Mura, ki je povezani subjekt z Nogometno šolo Mura ter je ob klubu nosilec licence in vključeno tudi v pogodbe igralcev, so še marca letos o ruskem nogometnem zanesenjaku pisali pri Sobotainfo. Hozjajnov je bil skupaj s Kuzmičem in Rajbarjem partner od začetka in klubu priskrbel začetni kapital ter tako sprožil uspešno zgodbo, ki traja še zdaj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!