Tretji polčas tekme Koper – Olimpija: Riera v težavah

Nogomet 27. Feb 202312:002 komentarja
Foto: Jure Banfi

Sobotni derbi med Koprom in Olimpijo je upravičil pričakovanja. Iskrilo se je na in ob igrišču, kjer sta se oba strokovna štaba zapletla v prepir. Strasti so se razvnele tudi v tunelu in pred garderobami, v težavah pa se je zdaj znašel trener Olimpije Albert Riera.

Sijajna sezona Olimpije se nadaljuje. Zmaji so z zmago proti Kopru (1:0) vpisali že 18. zmago v letošnji sezoni Prve lige Telemach in imajo pred najbližjimi zasledovalci na prvenstveni lestvici velikih štirinajst točk naskoka. A v zmajevem gnezdu je te dni vse prej kot mirno, za kar skrbi trener zeleno-belih Albert Riera.

Slednji se je po večnem derbiju na dolgo in široko ukvarjal z napako tehnologije VAR na večnem derbiju in si želel celo ponoviti sklepni del tekme. Po tekmi s Koprom pa se je zapletel v spor z domačo klopjo, za kar ga je doletela tudi kazen Nogometne zveze Slovenije.

Posnetek prepira obeh strokovnih štabov:

Disciplinski sodnik NZS je Španca namreč suspendiral, kar pomeni, da trener Olimpije zagotovo izpušča naslednjo tekmo svoje ekipe, ko se bodo zmaji v Stožicah v soboto pomerili z Radomljani. A tu se težave za vodilno ekipo lige še ne zaključijo, Rieri namreč grozi še hujša kazen, postopek proti 40-letniku se je namreč šele začel, končno odločitev pa pričakujemo v naslednjih dneh.

Komentari

Vaš komentar