PP: Evropski Maribor, dominanta Olimpija in vse vmes

Nogomet 27. Feb 20239:562 komentarja
Foto: Uroš Skaza

V tokratni oddaji Pod prečko bomo znova zelo aktualni, malce pa tudi nostalgični. S pomočjo najuspešnejšega športnega direktorja v slovenskem nogometu, ki mu bo družbo delal najtrofejšenjši trener, bomo pokukali v zgodovino NK Maribor, obdelali pa bomo tudi vse druge pomembne teme, ki jih trenutno v slovenskem nogometu zares na manjka.

V našem studiu bo tokrat gostoval Darko Milanič. Slednji je z Mariborčani osvojil šest državnih naslovov in tri pokalne lovorike, ob tem je z vijolicami igral tako v ligi Evropa kot tudi v elitni ligi prvakov. Največje uspehe štajerskega ponosa je pisal v obdobju športnega direktorja Zlatka Zahovića, ki se bo tokrat zaradi višje sile v oddajo vključil preko videopovezave.

Z Zlatkom Zahovićem je Darko Milanič pri NK Maribor sodeloval devet let. FOTO: Aleš Fevžer.

Kaj še pripravljamo? Marsikaj! Denimo pogovor z Albertom Riero o tem, ali sploh še lahko kdo ujame njegovo Olimpijo, pa tudi odgovor Simona Rožmana na “nogometno dekadenco”, o kateri je pred dnevi govoril trener Brava Dejan Grabić. Preverili bomo tudi, kaj se dogaja v nogometni Novi Gorici, pred mikrofon smo povabili športnega direktorja modro-belih Admirja Kršića.

Manjkale ne bodo seveda niti vse naše stalne rubrike, vključno s sodniškim pogledom, v katerem bomo znova gostili Damirja Skomino.

Komentari

Vaš komentar