Veteran Radomelj sporočil: Nogomet, hvala ti in nasvidenje

Nogomet 5. Jan 202210:18 0 komentarjev

Nogometni prvoligaš iz Radomelj bo v spomladanski del sezone krenil brez 35-letnega nekdanjega palestinskega reprezentanta Jake Ihbeishehja, ki je zaključil kariero.

Podobno kot večina slovenskih prvoligašev so tudi pri Radomljah z vstopom v novo leto pričeli s pripravami na spomladanski del sezone. Med dvaindvajseterico nogometašev ni bilo napadalca Geodina Guzine, ki se bo moštvu pridružil v naslednjih dneh, in veterana Jake Ihbeisheheja. Slednji je namreč sporočil, da zaključuje svojo kariero.

“Nogomet, hvala ti in nasvidenje,” je danes na družbenem omrežju twitter zapisal 35-letnik, ki je svojo zadnjo tekmo odigral lanskega novembra proti Celju.

Ihbeisheh se je Radomljam pridružil predlanskega julija, pred tem pa igral za kopico drugih klubov. Med drugim za Interblock, Aluminij, Primorje, Bravo in Krko, preizkusil pa se je tudi v tujini, saj je branil barve avstrijskega nižjeligaša Stegersbacha, katarskega Al-Shamala in tajskega Police Tera FC.

Branilec, ki je sicer po mami Slovenec, po očetu pa Palestinec, je bil tudi član palestinske vrste, za katero je med letoma 2014 in 2019 zbral 14 nastopov in dosegel tri zadetke.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!