Z nogometašem zagrebškega Dinama se je okrepila tudi Gorica

Nogomet 24. Jan 202314:49
Filip Brekalo pozira s šalom ND Gorica. FOTO: nd-gorica.com.

V slovensko ligo prihaja nov nogometaš zagrebškega Dinama. Filip Brekalo, 20-letni bočni branilec, je najnovejša okrepitev slovenskega nogometnega prvoligaša ND Gorica.

Filip Brekalo, mlajši brat občasnega hrvaškega reprezentanta in nogometaša nemškega Wolfsburga Josipa Brekala, v Gorico prihaja kot posojen član hrvaškega prvaka Dinama iz Zagreba, za katerega pa do zdaj ni odigral še niti ene tekme. V prvem delu sezone je bil posojen v Varaždin, za katerega je v šestih prvenstvenih nastopih zbral le 204 minut igre, enkrat pa zaigral tudi v pokalnem tekmovanju.

“Občutki ob podpisu pogodbe z Gorico so dobri, ekipa me je lepo sprejela, dobro treniramo in si želimo ustvariti čim boljše rezultate. Vidi se, da se moštvo želi izvleči iz situacije, v kateri se je znašla,” je ob podpisu pogodbe povedal novopečeni član Gorice, ki jo v drugem delu sezone čaka boj za obstanek v Prvi ligi Telemach. Po prvem delu sezone so Novogoričani, štirikratni slovenski prvaki, na osmem mestu.

Brekalo je po branilcu Tilnu Mlakarju, francoskemu napadalcu Djibrilu Dianessyju in ameriškemu napadalcu Stevenu Georgu Juncaju četrt zimska okrepitev Gorice.

Komentari

Vaš komentar