Mura za konec pripeljala še srbskega napadalca

Nogomet 23. Jun 202218:08 > 18:37 0 komentarjev
Foto: NŠ Mura

Mura je sklenila poletno kadrovanje. V prihodnji sezoni bo na Fazaneriji igral še 25-letni srbski nogometaš Nikola Petković, ki je nazadnje igral za francoski FC Chambly. K Muri se seli brez odškodnine, saj je po izpadu v četrto ligo postal prost igralec, z ekipo iz Prekmurja pa je sklenil pogodbo do konca maja 2025.

“Z Nikolo smo dobili še zadnjo okrepitev v tem prestopnem roku. Uspelo nam je pripeljati nogometaše, ki smo jih potrebovali. Nikola bo še dodatno zaostril konkurenco v napadu. Ekipa je sestavljena in menim, da je še močnejša, kot je bila v lanski sezoni. Verjamem, da bodo gledalci v naših predstavah uživali,” je ob podpisu povedal športni direktor Mure Denis Rajbar.

“Vsi so mi povedali, da gre za odličen klub”

Na prihod Petkovića na Fazanerijo so vplivale lepe besede nekdanjega Muraša Luke Šušnjare, s katerim sta bila nekaj časa soigralca pri francoski ekipi. “Vesel sem, da sem postal član Mure. O klubu sem slišal veliko dobrega od mojega prijatelja Luke Šušnjare in tudi od drugih. Vsi so mi povedali, da gre za odličen klub, kjer ima nogometaš vse pogoje, da napreduje, saj se dela dobro, profesionalno in da so odnosi znotraj kluba odlični,” zadovoljstva ni skrival niti srbski napadalec.

Bil je prvi strelec srbske lige

Petković je največji pečat pustil v srbski prvi ligi, kjer je bil v dresu FK Javor-Matis Ivanjica v sezoni 2019/20 najboljši strelec prvenstva s 16 zadetki na 30 tekmah, ob tem pa je dodal še 5 asistenc. Sezono pred tem je v srbski drugi ligi na 37 tekmah dosegel 22 zadetkov in prispeval 8 podaj ter bil drugi strelec srbske lige.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!