“Pulišić je predober za tak Chelsea”

Nogomet 10. Jan 202119:58 0 komentarjev
Alex Burstow/Getty Images
Alex Burstow/Getty Images

Nekdanji ameriški reprezentant Alexi Lalas je podal mnenje bledih predstav Chelseaja v letošnji sezoni. Izrazil je nezadovoljstvo s statusom njegovega rojaka Christiana Pulišića, ki ga ima v moštvu Franka Lamparda.

“Chelsea ni dovolj dober glede na talent, ki ga premorejo in denar, ki so ga vložili v ekipo. Iskreno, mislim, da je Christian Pulišić predober za to ekipo Chelseaja. V tej organizaciji njegov talent ne pride do izraza,” je dejal Alexi Lalas.

Chelsea se v Premier ligi po 17 odigranih tekmah s 26 točkami trenutno nahaja na devetem mestu.

“Včasih je delovalo, da se Pulišić preveč trudi vse opraviti sam – šel je v dvoboj z dvema, tremi igralci. Včasih je bil edina svetla točka ekipe kot naprimer na tekmi proti Manchester Cityu. Poizkusite za to tekmo v londonski ekipi najti še kakšnega drugega razpoloženega igralca,” je zaključil nekdanji branilec ameriške reprezentance.

Pulišić je star 22 let. V Chelsea je prišel leta 2019. Pred tem je igral pri Borusii iz Dortmunda.

Alexi Lalas je v svoji poklicni karieri, ki je trajala od leta 1994 do leta 2003 igral za Padovo, New England Revolution, Emelec, MetroStars, Kansas City in Los Angeles Galaxy. Na reprezentanco ZDA je na 96 tekmah dosegel 9 golov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!