Raiola “prodaja” Haalanda: Barca, Real, morda tudi Dortmund

Bundesliga 20. Dec 20219:48 > 10:33 1 komentar
Foto: Guliverimage

Direktor Borussie Dortmund Hans-Joachim Watzke je potrdil, da obstaja zanimanje madridskega Reala za prestop Erlinga Haalanda. Menedžer Norvežana Mino Raiola medtem še priliva olje na ogenj.

Erling Haaland je za Borussio dosegel 76 zadetkov na 74 tekmah, odkar je leta 2019 v klub prišel iz Salzburga.

“Morda bo Erling odšel, morda pa bo ostal,” je dejal Hans-Joachim Watzke in potrdil, da je opravil pogovor z Minom Raiolo, menedžerjem Norvežana.

“To je bil prijateljski sestanek. Na koncu, ali nas bo naredil srečne in ostal, ali pa bo rekel, da želi poizkusiti nekaj drugega.”

Haaland je na klub iz Dortmunda pogodbeno vezan do leta 2024, vendar bo naslednje leto lahko aktiviral odhodno klavzulo.

“Vem, da ga želijo vsi vrhunski evropski klubi. Sploh Real Madrid, to lahko potrdim. Tudi jaz mislim, da bi mu bolj odgovarjala španska liga. Drugačen nogomet se igra v Angliji. Vseeno se nadejam, da bo ostal,” je še dodal direktor Borussie Dortmund.

Raiola: “Iskali bomo najboljšo opcijo”

“Haaland lahko čaka kogarkoli. Nimamo predpogodbe z nobenim klubom,” je Raiola sicer zavrnil namige, da naj bi se Halland že dogovoril z Realom: “Iskali bomo najboljšo opcijo, prav tako pa nikoli nisem izključil možnosti, da bo še eno leto ostal v Borussii.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje