Ramos daleč od dogovora z Realom

La liga 5. Jan 202112:27
Sergio Ramos
REUTERS/Javier Barbancho

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos lahko po koncu te sezone brez odškodnine zapusti špansko prestolnico, podaljšanje pogodbe pa se zdi vse manj verjetno.

Izkušeni branilec se z vodstvom kluba že dalj časa pogaja okrog podpisa nove pogodbe, ki se izteče junija, vse bolj pa se zdi, da dogovora, ki bi razveselil navijače kraljevega kluba, ne bo.

Sportklub Slovenija Derby Bananas
Sportklub Slovenija

Ramos želi triletno pogodbo z nespremenjeno plačo v višini 12 milijonov evrov, klub pa mu zaenkrat ponuja enoletno pogodbo z veliko nižjo plačo. Kapetan Reala na to jasno ne bo pristal.

Sergio Ramos je za Real Madrid odigral 666 tekem in dosegel 100 golov.

Pri Realu se s tem držijo prakse, da igralcem starejšim od 30 let ne ponujajo dolgoročnih pogodb. Ramos bo marca dopolnil 35 let, še vedno pa je v odlični formi. Andaluzijec bi rad kariero končal v Madridu, kjer pa njegovim zahtevam vsaj za zdaj ne želijo ugoditi. V vrsti zanj že stojijo Manchester City, Manchester United in PSG, ki ves čas spremljajo dogajanje okrog izkušenega branilca.

Ob Ramosu se klubsko vodstvo dalj časa neuspešno dogovarja za podaljšanje z Lucasom Vazquezom, ki je prav tako nezadovoljen s ponujenimi pogoji.

Edini, ki se je zaenkrat dogovoril za podaljšanje, je Luka Modrić, ki je pristal na podpis enoletne pogodbe z nižjo plačo.

Komentari

Vaš komentar