City vrgel oko na Sergia Ramosa

Sergio Ramos
REUTERS/Javier Barbancho

Manchester City bi poleti rad podpisal pogodbo s Sergiem Ramosom, saj Real Madrid svojemu zvezdniku še ni ponudil nove pogodbe.

Manchester City natančno spremlja situacijo s Sergiem Ramosom in njegovo pogodbo z Realom, saj bi si zelo želeli njegov podpis. Ramosu po koncu sezone pri Realu poteče pogodba in lahko bi postal prost igralec.

Po poročanju britanskih medijev bi bil prestop “zapleten”, ampak City je pripravljen narediti vse, da izvrstnega branilca pripelje na Otok.

POVEZANO

Pep Guardiola ima Ramosa v čislih in si ga želi v svoji ekipi, saj bi vnesel izkušnje in vodstvene sposobnosti.

City je pripravljen sprejeti Ramosove finančne zahteve, čeprav se v Manchestru zavedajo, da bo najverjetneje hotel ostati v Madridu in da bo podaljšal pogodbo z Realom. Če do dogovora z Belim baletom ne bi prišlo, je City pripravljen, da prvi ponudi pogodbo.

CITY NI EDINI SNUBEC

City ni edini angleški klub, ki bi rad imel Ramosa v svojih vrstah. Tottenhamov menedžer Jose Mourinho prav tako natančno spremlja situacijo.

Menedžer Reala Zinedine Zidane je poudaril, da si želi, da so vse zadeve s pogodbami urejene čim prej.

“To je v interesu vseh. Za vse strani bi bilo to dobro, tako da upam, da bomo to čim hitreje uredili”, je v soboto medijem povedal Zinedine Zidane.

Ramos za Real Madrid igra od leta 2005, ko je na 27 milijonov evrov prestopil iz Seville. Za madridski klub je odigral več kot 400 tekem, petkrat osvojil naslov prvaka Španije in štirikrat Ligo prvakov.

Komentari

Vaš komentar