Razočarani Damir Krznar se je raje vzdržal komentarja (VIDEO)

Nogomet 7. Maj 20230:12 0 komentarjev

Po čustveni pokalni tekmi v Celju, ki jo je Maribor proti Olimpiji izgubil praktično v zadnji sekundi podaljška (1:2), je pred kamere stopil trener Maribor Damir Krznar in le stežka pokomentiral dramo, ki je ne vidiš vsak dan.

“Čustveno sem prazen, mislim, da nimam nič pametnega za povedati. Imeli smo žogo za zmago v zadnji minuti rednega dela, a je Tolić enajstmetrovko izvajal zelo neodgovorno. V podaljšku pa smo se vrnili po zaostanku. Ponosen sem na to, da niti v enem trenutku nismo pomislili, da je konec,” je kar v isti sapi povedal hrvaški strokovnjak na klopi Maribora.

Adut s klopi Nemanja Mitrović je takoj po vstopu v igro z glavno izenačil na 1:1 in ko smo že vsi čakali na enajstmetrovke, je VAR v zadnjih sekundah tekme v kazenskem prostoru Maribora videl prekršek za najstrožjo kazen, ki jo je po dolgem razmisleku glavni sodnik Bojan Mertik tudi potrdil.

“V zadnji sekundi podaljška, in to v finalu pokala, da se sodi tako enajstmetrovko. Raje se bom zadržal komentarja. Takih vlečenj je na vsaki tekmi sedem do osem. Mi bi morali na vsaki tekmi imeti štiri enajstmetrovk. To je vse, kar lahko povem,” je še dodal razočarani Krznar.

Sami ocenite, če je prekršek Ignacia Guerrica nad Admirjem Bristirćem dovolj za enajstmetrovko:

Kapetan Olimpije je strel z bele točke izkoristil:

Za spomin, kaj je v zadnji minuti rednega dela zapravil Marko Tolić:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!