Real prodaja šest igralcev za dve mega zvezdi

La liga 1. Apr 202114:56 0 komentarjev
Foto: Federico Pestellini
Kylian Mbappe Foto: Federico Pestellini

Madridski Real še naprej lovi Kyliana Mbappeja in Erlinga Haalanda, čeprav mu je epidemija koronavirusa nekoliko prekrižala načrte. Galaktiki načrtujejo prodajo šestih igralcev, da bi imeli dovolj sredstev za nakup obeh mladih zvezdnikov.

#related-news_0

V Madridu želijo ekipo zgraditi okoli Kyliana Mbappeja in Erlinga Haalanda, piše Mundo Deportivo, ki dodaja, da se bo Real zadovoljil samo v primeru, da bosta oba nogometna dragulja kariero nadaljevala v španski prestolnici. Na Mbappeja bi morali počakati še leto dni, ko se mu izteče pogodba s PSG-jem in bi s v Real lahko preselil brezplačno.

Veliko večjo težavo naj bi v tem trenutku prestavljal prestop Hallanda, ki je na Borussio Dortmund pogodbeno vezan do leta 2024, Nemci pa zanj želijo 180 milijonov evrov. Da bi pripeljal Haalanda, ki ga med drugimi želi tudi Barcelona, bodo morali v Madridu prodati nekaj igralcev.

Prvi je na izhodnih vratih Gareth Bale. Valižan v letošnji sezoni kot posojen igralec nastopa za Tottenham, pri Realu pa si ne želijo njegovega povratak, saj na leto v žep pospravi kar 15 milijonov evrov. Raphael Varane je sam zahteval prestop, nove pogodbe ne želi podpisati in bo očitno poleti zapustil Madrid. Blizu odhoda je tudi Isco, ki igra vse manj in vse slabše.

Klub bi utegnila zapustiti tudi dve legendi kluba, Sergio Ramos in Marcelo. Pogovori s kapetanom glede podaljšanja pogodbe so zašli v slepo ulico, Brazilec pa s svojo visoko plačo predstavlja veliko težavo, saj želijo v klubu na njegovo mesto pripeljati mlajšega igralca.

Pri Realu v lovu na Haalanda in Mbappeja naj ne bi razmišljali niti o prodaji Edena Hazarda, ki še zdaleč ni upravičil visokih pričakovanj, varna pa naj ne bi bila niti prihodnost Viniciusa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!