Kek vpoklical še Bezjaka, Majerja in Črnigoja

NZS

Slovenska reprezentanca je v nedeljo na Brdu opravila prvi trening v sklopu priprav na kvalifikacijski tekmi s Poljsko in Izraelom. Selektor Matjaž Kek je na prvem treningu pozdravil devet nogometašev, v reprezentanci pa je v primerjavi s seznamom vpoklicanih igralcev že prišlo do sprememb.

Vpoklic v izbrano vrsto so prejeli Roman Bezjak, Žan Majer in Domen Črnigoj, zaradi poškodb pa bo tekmi izpustil Martin Milec, najverjetneje pa tudi Jaka Bijol. Milec se je poškodoval na zadnji tekmi Maribora proti Ludogorcu, ko je ob polčasu zapustil igro, Bijol pa je v nedeljo na tekmi ruske lige med CSKA-jem in Arsenalom iz Tule zapustil igro v 43. minuti zaradi poškodbe, podrobnejše poročilo iz kluba pa v slovenskem strokovnem vodstvu še čakajo.

Na Brdu je v nedeljo že treniralo devet igralcev – Vid Belec in Nejc Vidmar, Denis Popović, Roman Bezjak, Uroš Korun, Benjamin Verbič, Rene Krhin, Jasmin Kurtić in Jure Balkovec. Reprezntanca bo naslednji trening, v bistveno bolj polni zasedbi, opravila v torek popoldan na Brdu. (vir: nzs.si)