Višja sila pokvarila načrte Kekove čete

Nogomet 17. Jan 202417:09 0 komentarjev
Matjaž Kek
Matjaž Kek je Hrvatom vedno znova zanimiv. Foto: Aleš Fevžer

Januarska akcija slovenske reprezentance je v polnem zamahu. Četa Matjaža Keka se bo v teh dneh iz slovenskega Primorja preselila v ZDA, kjer bo v soboto odigrala tekmo s selekcijo ameriške lige MLS. Načrte Matjaža Keka pa sta v teh dneh malce pokvarila vreme in bolezen.

Slabe vremenske razmere oziroma nevihta z ledenim dežjem v Nemčiji bo očitno bolj, kot bi si mislili, vplivala na januar v slovenskem nogometu.

Zaradi prestavitve letov v Münchnu je predvideno pot na priprave v Antalyo za dan ali dva odložila ljubljanska Olimpija, snežna nevihta pa je prekrižala tudi načrte slovenski reprezentanci.

slovenska nogometna reprezentanca
Slovenska izbrana vrsta se je te dni pripravljala v Dekanih. Foto: Aleš Fevžer

Vreme poskrbelo za zamik leta

Slednja bi morala danes iz Frankfurta poleteti proti Združenim državam Amerike, kjer bo v soboto v San Antoniu odigrala pripravljalno tekmo s selekcijo ameriške lige MLS, a bo načrt zaradi vremenskih preglavic v Nemčiji malce spremenjen. Po nekoliko spremenjeni poti se tako Slovenci v Houston odpravljajo jutri.

V ZDA pa ne bodo odpotovali vsi izbranci Matjaža Keka, ki jih je povabil na januarsko akcijo, saj je zaradi bolezni doma ostal nogometaš Aluminija Sandro Jovanović.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!