Ronaldo obupal, želi oditi, a kam?

Nogomet 3. Jul 20228:42 0 komentarjev
Ronaldova vrnitev v Manchester se je končala klavrno. Foto: Reuters/Carl Recine via Guliver

Praktično vsi največji angleški mediji so se razpisali o tem, da je Cristiano Ronaldo upravi Manchester Uniteda potožil, da želi leto dni pred iztekom pogodbe zapustiti Old Trafford.

S svojim zastopnikom že prežita na ponudbe in v kolikor bi ta prišla na Portugalčev naslov, bi do selitve res lahko prišlo.

Nagajali mu ne bi niti pri Unitedu, ki z novim trenerjem Erikom ten Hagom začenja od začetka. Rezultat v Nizozemčevi prvi sezoni nikakor ne bo v ospredju in to je tisto, kar Ronalda pri svojih že zrelih 37 letih najbolj boli.

Bayern, Chelsea?

Sam bi se rad boril za lovorike in se morda še zadnjič podal v boj za zlato žogo, vprašanje pa je, kdo mu lahko to ponudi. Omenja se Bayern, ki čaka, kakšna bo usoda Roberta Lewandowskega. Poljak želi zapustiti Bavarsko, a obubožana Barcelona ne dosega finančnih zahtev nemških prvakov. Ponujajo premalo, zato se Bavarcem ne mudi in javno povedali, da nimajo težav s tem, da se poljski stroj za zadetke ostane v njihovi sredini.

Še vedno se ne ve, kaj se bo zgodilo s Poljakom. Foto: Guliverimage

Med tednom se je veliko pisalo tudi o srečanje Ronaldovih zastopnikov s kadrovniki Chelseaja, ki želijo po menjavi lastništva zgraditi močno ekipo, a glede na to, da so modri iz kluba rivalski klub Uniteda, je prestop v London zelo malo verjeten.

Najboljši strelec Uniteda

Ronaldo je po povratku v Manchester odigral 38 tekem. Dosegel je 24 zadetkov in dodal še tri podaje. Bil je najboljši strelec rdečih vragov.

Vse bo znano v prihodnjih dneh

Manchester United je Ronaldu dal nekaj časa za razmislek, a le to do 8. julija, ko bo klub začel prodajati drese za novo sezono. Zdi se, da bo takrat vse jasno, kakšna bo usoda obupanega Ronalda, malce ga bo zagotovo potolažilo dejstvo, da lahko plačo, ki jo trenutno prejema na Old Traffordu, pri Bayernu le sanja.