Ronaldo: Vem, da se moj čas izteka

Liga prvakov 25. Feb 202219:18 > 19:24 0 komentarjev
FOTO: Guliverimages.

"Vem, da se moj čas izteka," je v intervjuju za DAZN povedal portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo, a ob tem dodal, da namerava igrati vsaj do 40. leta.

“Težko je reči, da si ne želim več, saj igram za klub, v katerem imam priložnost za nove zmage, pa tudi za reprezentanco,” je za video platformo DAZN povedal Cristiano Ronaldo, ki je v začetku tega meseca dopolnil 37 let.

“Vem, da se moj čas izteka. Pred menoj je samo še štiri, pet let igranja. Bomo videli. Želim še naprej zmagovati,” je povedal zvezdnik Manchester Uniteda in namignil, da želi igrati tudi po dopolnjenem 40. letu starosti.

Do takrat želi ob vseh lovorikah, ki jih je osvojil do zdaj, dobiti še kakšno. “Moraš biti pameten in vedeti, da pri 18, 20 ali 25 letih nisi isti, kot si, ko si star 35 let. To so izkušnje, inteligenca. Enkrat zmaguješ, drugič izgubljaš. Moraš najti pravo ravnotežje. Le tako lahko nenehno nastopaš na najvišji ravni,” je še povedal petkratni dobitnik zlate žoge.

Cristiano Ronaldo tudi v tej sezoni redno zabija gole. FOTO: Guliverimages.

“Ni mi treba govoriti, da sem dober. Številke govorijo zase.”

“Ni lahko biti na najvišji ravni, čeprav se meni zdi, kot da je, saj to iz leta v leto dokazujem. Številke govorijo zase. Ni mi treba govoriti, da sem dober. Številke so tam. Dejstva so dejstva, preostalo ni pomembno,” se je pohvalil svetovni superzvezdnik, ki ga poznamo tudi pod blagovno znamko CR7.

Težko mu oporekamo. Kar petkrat je postal klubski evropski prvak in bil najboljši v Evropi tudi s Portugalsko. Ob tem je v žep pospravil še kup drugih ekipnih lovorik. Skupaj se jih je nabralo kar 32. Še vsaj toliko je bilo tudi takšnih in drugačnih rekordov.

Od sezone 2021/22 spet igra za Manchester United, za katerega je v tej sezoni v 30 nastopih v vseh tekmovanjih dosegel 15 golov. Dodal je še tri asistence.

V ligi prvakov, v kateri so Angleži po remiju z 1:1 na prvi tekmi proti Atletico Madridu v igri za četrtfinale, je pri učinku šestih golov na šestih tekmah. Dokler bo tako, bo zagotovo še igral. Kdo pa ne bi?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!