Senzacionalno: slovenski reprezentant na radarju Reala

La liga 8. Dec 20229:57
Foto: Profimedia

Je pred nami prestop, kakršnega v slovenskem nogometu še ni bilo? V italijanskih medijih je završalo, madridski Real naj bi namreč spremljal Sandija Lovrića in ga poleti želel pripeljati v svoje vrste!

Z ekskluzivno novico je postregel novinar Gazzette dello Sport Alfredo Pedullà, ki je v začetku letu prvi napovedal, da se bo Sandi Lovrić iz švicarskega Lugana preselil v italijanski Udinese. Pedullà sicer v prvi vrsti napoveduje, da se bo madridski Real v zimskem prestopnem roku podal v lov za super talentiranim hrvaškim branilcem Joškom Gvardiolom, za katerega naj bi že imel pripravljeno ponudbo v višini 90 milijonov evrov.

Slovenski reprezentant Sandi Lovrić pa naj bi bil po informacijah Pedulle Realova tarča prihajajoče poletje, galaktiki namreč po njegovih besedah iščejo točno takšen profil nogometaša, kot je Lovrić. 24-letnik je sicer v tej sezoni takoj po prihodu v Udinese dobil pomembno vlogo v ekipi in je na 14 tekmah v Serie A dosegel tudi dva zadetka.

Foto: Guliverimages

Z ekipo iz Vidma ima sicer vezist pogodbo sklenjeno vse do leta 2027, Transfermarkt pa njegovo tržno vrednost ocenjuje na 5 milijonov evrov. A če se zanj v resnici zanima madridski Real, potem je njegova realna vrednost ne enkrat, ampak dvakrat ali trikrat višja.

Sandi Lovrić je doslej za slovensko izbrano vrsto zbral 25 nastopov in dosegel tri zadetke. 24-letni vezist je rojen v avstrijskem Lienzu in je produkt nogometne akademije graškega Sturma ter je igral za vse mladinske selekcije avstrijske izbrane vrste. Njegova starša sta Hrvata, a sta si nato dom ustvarila v Piranu, nato pa odšla naprej v Avstrijo. Ob vpoklicu selektorja Matjaža Keka je Lovrić za Slovenijo debitiral 7. oktobra 2020 na prijateljski tekmi s San Marinom.

Komentari

Vaš komentar