Kaka: V tej sezoni se ne bom vrnil v Milan

Serie A 30. Nov 201716:28 > 16:30
Alex Menendez/ Getty Images

Nekdanji nogometaš AC Milana Kaka je razkril svoje načrte za bližnjo prihodnosti.

New Press/Getty Images

Brazilec je brez kluba od oktobra naprej, ko je zapustil vrste Orlando Cityja. Italijanski mediji so takoj ob izteku pogodbe začeli namigovati na morebitno vrnitev na Apeninski polotok.

Odločitev želim sprejeti v miru, obelodanil pa jo bom decembra. V vsakem primeru pa se moram odločiti, če želim nadaljevati z igro, ali pa je morda čas, da prevzamem kakšno drugo vlogo izven igrišč,” je Kaka dejal za Calciomercato in dodal: “Bil sem v Milanu in se dogovarjal s predsednikom enega izmed kitajskih klubov. Skupaj sva predelala več možnih scenarijev.

Pri Milani so pred nekaj dnevi zamenjali trenerja. Po slabih rezultatih je Vincenza Montello zamenjal legendarni Gennaro Gattuso, ki ga dobro pozna tudi Kaka.

Brazilec je z italijanskim velikanom sicer osvojil italijanski naslov in ligo prvakov, svojo kariero pa je nadaljeval v dresu Real Madrida.

Preden se odločim kje bom nadaljeval kariero, se moram odločiti tudi kakšno vlogo si želim. Ne želim razmišljati in govoriti o klubih, ki so trenutno sredi sezone, videli bomo kak se bo vse končalo. Takrat bom lahko razmišljal o svojem bivšem klubu,” je še dodal Kaka.

Danes smo sicer že poročali o nekdaj najboljšemu nogometašu na svetu, ki je bil ob prestopu iz AC Milana blizu selitvi v Manchester City.