Kaka: Ne vem še kaj bom delal v Milanu, a sem srečen

Serie A 29. Avg 201818:30 > 18:40
Marco Luzzani/Getty Images

Legendarni Brazilec Kaka je v sredo prispel v Milano, kjer bo v kratkem dobil novo službo pri AC Milanu, za katerega je igral sedem sezon.

Še vedno sicer ni znano, kaj točno bo Kaka delal v Milanu. Trenutno se najbolj govori o vlogi skavta, saj Brazliec ne bi rad preživel preveč časa brez družine.

Vsakič, ko pridem sem, sem srečen. Ogledal sem si tekmo z Napolijem in upam, da je pred Milanom dobra sezona. Pogovoril sem se z Leonardom, s katerim sva dobra prijatelja, a še nisva dorekla moja vloge v klubu,” je priznal Kaka, ki se je od nogometa poslovil leta 2017, ko je igral za Orlando.

Trenutna prioriteta so otroci, ki živijo v Braziliji. Moram biti z njimi. Z Leom in Paolom Maldinijem sem lahko vselej blizu Milanu. Še vedno skušam najti svojo pravo vlogo v nogometu. Gledal bom tudi tekmo proti Romi, pričakujem zmago Milana,” je še dodal Kaka, ki je spregovoril tudi o trenerju rossonerovGennaru Gattusu.

Zelo sem vesel, ker je Gattuso trener Milana. Vselej je bil odločna oseba z neizmerno veliko želje po uspehu. Ima pravo mentaliteto. Upam, da bodo kmalu prišli rezultati, ki bodo posledica njegovega karakterja,” je še dodal Kaka.