SMS in Immobile ostajata v Laziu do leta 2023

Serie A 2. Okt 201818:06 > 18:11
Marco Rosi/Getty Images

Srbski vezist Sergej Milinković-Savić in italijanski napadalec Ciro Immobile sta podaljšala sodelovanje z Laziem. Oba bosta letno zaslužila več kot tri milijone evrov, kar je rekordni klubski znesek.

23-letni srbski reprezentant je bil poleti tarča evropskih velikanov, a na koncu ostal v Rimu. Laziu se je pridružil avgusta 2015, ko je za 18 milijonov evrov prestopil iz belgijskega Genka.

28-letni Immobile je bil v lanski sezoni z 29 goli prvi strelec Serie A, Lazio pa je za slabih 10 milijonov evrov okrepil pred dvema letoma, ko je prišel iz Seville. Po ocenah spletnega portala Transfermarkt je njegova vrednost narasla na 90 milijonov evrov.

Lazio, ki je po sedmih krogih italijanskega prvenstva z 12 točkami na sedmeme mestu, bo lahko v naslednjih mesecih odmislil pritiske bogatejših klubov za prestop prvih dveh zvezdnikov.

Za navijače je novica delni obliž na rane po sobotnem porazu na mestnem derbiju proti Romi (1:3). Varovanci Simona Inzaghija letos igrajo tudi v evropski ligi, kjer jih v četrtek čaka gostovanje v Frankfurtu.