"Cristiano najboljši v zgodovini, mnogi so ga želeli!"

Serie A 18. Dec 20183:24 > 7:15
Valerio Pennicino/Getty Images

Cristiano Ronaldo je že v prejšnjem januarskem prestopnem roku dejal, da si želi prestopa v Juventus, še preden je Realu pomagal spet osvojiti Ligo prvakov.

Portugalec Cristiano Ronaldo je letos za 112 milijonov evrov prestopil iz madridskega Reala v Juventus, za katerega je do zdaj dosegel 11 zadetkov na 12 tekmah.

Agent portugalskega zvezdnika Jorge Mendes pravi, da se je z Juventusom pogovarjal že pred obračuno Juventusa in Reala v četrtfinalu Lige prvakov.

“On je najboljši igralec v zgodovini nogometa, njega so si želeli številni klubi. Vsa čast Juventusu, da ga je uspel dobiti v svoje vrste. Cristiano je že januarja dejal, da želi oditi v Juventus, v tistem trenutku sem vedel, da to ni mogoče takoj, a po sestanku z upravo sem začel verjeti v ta prestop,” je dejal Mendes in dodal, da so pogajanja z Juventusom trajala dva meseca. 

Ronaldo je v mestnem derbiju proti Torinu dosegel svoj 5.000 zadetek Juventusa v Serie A, Stara dama pa je trenutno prva na lestvici s 46 točkami, osmimi več od Napolija.