Icardi: Same laži in natolcevanje

Serie A 10. Jan 201919:22 > 19:36
Emilio Andreoli/Getty Images

Na vrsto je prišel Mauro Icardi. Argentinski napadalec počasi, a zagotovo postaja glavni junak nove prestopne sage. Trenutno je glavna tema morebitno podaljšanje pogodbe z Interjem. Zelo pomembno vlogo pri vsem skupaj pa igra, kako logično, tudi njegova prelestna žena Wanda.

Mauru Icardiju trenutna pogodba, po kateri na leto v žep pospravi osem milijonov evrov, poteče leta 2021. Ker odlični Argentinec še vedno ni podpisal pogodbe, je v Milanu zavladala manjša panika. Wanda je v javnosti že večkrat poudarila, da nova pogodba še ni podpisana, vmes se je oglasil tudi eden od glavnih opreativcev Interja Beppe Marotta, tokrat pa je spregovoril kar sam osrednji akter zgodbe.

Želim se obrniti na vse navijače in domevne novinarje v ‘resnih’ medijih, ki pišejo marsikaj brez, da bi imeli predstavo o resnici. Z Interjem se bom pogovarjal o podaljšanju pogodbe zgolj, ko bom dobil konkretno in korektno ponudbo,” je sporočil kapetan Interja.

Iz njegovih besed bi lahko prišli do zaključka, da je žoga trenutno na strani Interja. Kaj bo ponudil Icardiju oziroma Wandi, pa z zanimanjem spremljajo tudi drugje po Evropi. V prvi vrsti pri madridskem Realu in Chelseaju.