Maxi Lopez: Icardi si zasluži boljšega agenta

Serie A 22. Feb 201910:08 > 10:11
Marco Luzzani, Getty Images

Saga okrog podaljšanja pogodbe Maura Icardija z Interjem se vleče že kar nekaj časa. O tej temi je zdaj spregovoril celo nekdanji mož Wande Icardi in nekdanji soigralec Maura, Maxi Lopez.

Nekdanji kapetan Interja je bil iz ekipe odstranjen zaradi nesoglasij z vodstvom kluba, še vedno pa ostaja nejasno, kako se bo zgodba razvila. Nekdanji prijatelj Maura Icardija in nekdanji mož njegove soproge Wande, Maxi Lopez, je prepričan, da je prav Wanda glavni razlog za vse težave.

To je način, ki ga zagovarja Wanda. Icardi bi moral imeti boljšega zastopnika. Takšnega, ki ve, kako se je potrebno pogajati s klubi, in ve, kdaj je potrebno pritisniti in kdaj popustiti. Kvalitetni igralci potrebujejo kvalitetne zastopnike, Mauro ga trenutno nima,” odločno meni Lopez.

Maxi Lopez je Wando dobro spoznal, ko je bil z njo še poročen, a ji sam nikoli ni pustil, da bi bila njegova zastopnica: “To si je želela, a nisem popustil. Nikoli ne bi pristal na kaj takšnega. Takrat je bila moja družina, sam pa družine in posla ne mešam.

Icardi in Maxi sta bila v Sampdorii soigralca, bila pa sta tudi velika prijatelja. Prijateljstvo se je končalo, ko se je Mauro začel videvati z Wando. Od takrat Maxi zanju ne najde lepih besed.

Ista ta. Njuno obnašanje je enako. Icardi je morda še hujši. Upal sem, da se bo spametoval, ko bo postal oče. Pričakoval sem, da se bo takrat zavedal, kaj mi je storil, a se to ni zgodilo. Včeraj je moj sin praznoval rojstni dan, zato sem ga poklical in mu želel čestitati, a sta me Mauro in Wanda takoj napadla. Kaj sploh reči po vseh podobnih dogodkih…,” še dodaja trenutni napadalec Vasco da Game.

Naj vas spomnimo, da ima Icardi z Interjem pogodbo podpisano do leta 2021. Ob trenutnih sporih pa se zdi, da bo Argentinec klub zapustil veliko prej. Zanj naj bi se zanimal tudi Juventus.