Ronaldo je najboljši vseh časov, drugi so daleč za njim

Serie A 17. Okt 20194:44 > 4:48
Getty Images/Yifan Ding

Cristiano Ronaldo je nedavno dosegel svoj 700. zadetek v karieri, njegov agent Jorge Mendes pa verjame, da je do le dodaten pokazatelj tega, da je portugalski zvezdnik najboljši nogometaš vseh časov.

Cristiano Ronaldo je z zadetkom za reprezentanco Portugalske proti Ukrajini v ponedeljek dosegel še en mejnik v karieri. Ob porazu svoje reprezentance je dosegel jubiljeni, svoj 700. zadetek v karieri. Njegov agent Jorge Mendes pa pravi, da je Ronaldo poleg individualnih rezultatov daleč pred vsemi tudi po uspehih z ekipami, za katere je igral. 

Povezano

Številke ne lažejo. Številke jasno kažejo, kakšne rekorde ruši Ronaldo. Vse to ga daje v položaj najboljšega igralca v zgodovini nogometne igre in to z veliko razliko pred drugim najboljšim,” je dejal superagent. 

“Poglejte samo vse uspehe, ki jih je dosegal s klubi v Angliji, Španiji in zdaj v Italiji. S Portugalsko je igral v treh velikih finalih in dvakrat zmagal. Vse to so dokazi, ki pravijo, da je Ronaldo največji vseh časov,” je še dodal Mendes.

Napadalec Juventusa se je s 700. zadetkom v karieri povzpel na šesto mesto večne liste strelcev. Pred njim so le še Gerd Müller, Ferenc Puškaš, Pele, Romario in Josef Bican