Tuttosport: Emre Can + 60 milijonov za Pogbaja

Serie A 25. Dec 20195:12 > 5:20
Dan Istitene/Getty Images

Italijanski Tuttosport poroča, da je želja Juventusa, da v svoje vrsteznova vrne Paula Pogbaja, v zameno pa naj bi Manchester Unitedu ponujali Emreja Cana in 60 milijonov evrov.

Pretekli vikend se je Paul Pogba po poškodbi znova vrnil na travnate zelenice. Francoz je zaigral prvič po septembru, vmes pa je počival zaradi poškodbe. Manchester United ga je v tem obdobju močno pogrešal, znali pa bi se zgoditi, da bi Pogba še drugič v svoji karieri lahko zapustil Old Trafford.

Nobena skrivnost ni, da si ga v svojih vrstah želi Real, ki ga vodi njegov rojak Zinedine Zidane. Kot vse kaže pa sedaj tudi Juventus znova išče način, da bi v svoje vrste vrnil vezista, ki je svoje najboljše predstave kazal ravno pri stari dami, kamor ga vežejo lepi spomini.

Povezano

Italijanski Tuttosport poroča, da naj bi Juventus pripravljal ponudbo, kateri bi vključevala 60 milijonov evrov in Emreja Cana, ki pod vodstvom Maurizija Sarrija nikakor ne pride do izraza. Ali se bo Manchester United s tem strinjal pa bomo jasno še videli.