De Ligt upa, da bo dolgo ostal pri Juventusu

Serie A 27. Dec 20194:56 > 4:57
Tullio M. Puglia/Getty Images

Osrednji branilec Juventusa in nizozemske nogometne reprezentance Matthijs de Ligt je izjemno zadovoljen z dosedanjim časom, ki ga je nogometnim velikanom preživel pri v Torinu.

Nizozemski mladenič Matthijs de Ligt je poleti iz amsterdamskega Ajaxa za 75 milijonov evrov prestopil v vrste torinskega Juventusa, s katerim je podpisal 5-letno pogodbo. 

Povezano

“Zares sem srečen v Torinu in upam, da bom tu ostal še dolgo časa. Bil sem ponosen, ko sem izvedel, da si me tako velik klub želi imeti v svojih vrstah, to je za vsakega igralca velika čast. Vedno sem bil simpatizer Juventusa in ponosen sem, da nosim ta dres,” je dejal 20-letni nizozemski igralec za klubsko televizijo. 

De Ligt je v tej sezoni Serie A začel 12 tekem v prvi postavi, Juve pa si v tem trenutku z Interjem deli prvo mesto na razpredelnici.

“Najbolj pomembno se je vedno učiti in napredovati kot igralec. Želim osvojiti karseda veliko naslovov in doseči svoje pomembne cilje. Če igraš pri Juventusu, vedno moraš iti na zmago v vseh tekmovanjih in tega si tudi sam želim,” je zaključil De Ligt, ki ga je nedavno pohvalil tudi Cristiano Ronaldo.