Chiellini opozarja: Ne odpisujte Interja!

Serie A 10. Jun 20209:12 > 9:15
Alessandro Sabattini/Getty Images

Kapetan Juventusa Giorgio Chiellini je v enem izmed pogovorov dejal, da vsi preveč hitro pozabljajo na Inter, ki še vedno, kljub nekoliko večjemu zaostanku lahko ogrozi Juventus in Lazio v boju za naslov.

Juventus je zaenkrat še vedno v boju za vse tri lovorike. Najprej bodo poizkušali priti do pokalnega naslova, ki bo tudi uvertura pred nadaljevanjem Serie A. Kasneje pa sledi še boj v ligi prvakov. Kapetan Giorgo Chiellini si skupaj z ekipo želi priti do konca vseh tekmovanj.

“Bolje je priti do finala in izgubiti, kot pa izpasti že prej. Bil sem izločen v osmini finala in skupinskem delu, in verjamite ni bilo ravno zabavno. Ko je govora o Scudetto ne vem zakaj vsi odpisujejo Inter? Jaz jih ne bi, v tem norem prvenstvu devet točk ne pomeni nič. Tudi Lazio ima zelo dobro sezono,” je dejal kapetan stare dame.

Bolje je doći do finala i izgubiti nego zaustaviti se ranije. Bio sam eliminisan u osmini finala i grupnoj fazi i uveravam vas nije baš zabavno. Što se tiće Skudeta ne znam zašto svi otpisuju Inter? Ja ih ne bih otpisao, u ovom ludom prvenstvu devet poena je ništa. Ako dobiju Sampdoriju razlika se smanjuje na šest. Lacio ima divnu sezonu takođe, Luis Alberto, Sergej, Imobile su poezija“, rekao je Đorđo Kijelini.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Naj vas še enkrat spomnimo, da se v Italiji nogomet začenja že v petek, ko bo na sporedu druga oziroma povratna polfinalna tekma med Juventusom in Milanom. Dan pozneje pa še obračun med Nepolijem in Interjem. Veliki finale bo na sporedu 17. junija ob 21:00.

Vse tri tekme Coppa di Italia si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali na programih SportKluba.