Sarri: Naredil sem neumnost, bil sem izgubljen

Serie A 13. Jun 202010:18 > 10:24
Pier Marco Tacca/Getty Images

Trener Juventusa Maurizio Sarri je po uvrstitvi njegove ekipe v finale italijanskega pokala priznal, da je slabo ocenil, kako izkoristiti svoje zamenjave.

Juventus in Milan sta se razšla brez zadetkov, a je ekipa v črno-belih dresih napredovala na račun zadetka v gosteh s prve tekme.

Cristiano Ronaldo je v 16. minuti zapravil strel z bele pike, le minuto kasneje je Ante Rebić prejel rdeči karton zaradi grobega štarta na Danila.

Prijetno sem presenečen nad tem, kako smo odigrali, zlasti v prve pol ure. Dobro smo kombinirali, ni izgledalo slabo. Čudno mi je nastopati pred praznimi tribunami, z igralcem več smo se nekoliko preveč sprostili, a jim nismo pustili sestaviti njihove igre,” je dejal Sarri.

V nadaljevanju sezone bodo imeli trenerji nas voljo pet menjav, trener stare dame pa je v 62. minuti hkrati opravil kar tri! “Glede menjav sem taval. Naredil sem neumnost. Iskal sem tri osvežitve, slabo sem jih razporedil in tako razbil ritem ekipe. Naslednjič moram bolje načrtovati,” je priznal Sarri.