Angel di Maria prvič v Italiji, prihaja še Paul Pogba

Nogomet 8. Jul 20228:17 0 komentarjev
Foto: Angel di Maria

Argentinski zvezdnik Angel di Maria po sedmih letih zapušča PSG. Kariero bo nadaljeval v Torinu. K Juventusu se seli brez odškodnine, na sezono pa bo prejel sedem milijonov evrov in bo med najbolje plačanimi igralci v serie A.

Že 34-letnemu Argentincu je pri PSG potekla pogodbe, za novo se se niso dogovorili, zato se zdaj brez odškodnine seli k stari dami v Torino. Odlični krilni napadalec bo po opravljenih zdravniških pregledih podpisal pogodbo, ki mu bo na sezono prinesla kar sedem milijonov evrov. Po nekaterih podatkih bo postal peti najbolje plačani igralec v serie A.

Iz Benfice v Real, nočna mora na Otoku

Di Maria je v Evropo prišel leta 2010 Rosaria. Njegov prvi klub je bila Benfica, nato pa je sledil prestop k Realu, po petih sezonah pa je odšel na Otok k Manchester Unitedu, kjer pa se ni naigral. Zadnjih sedem sezon je igral v Parizu. Za PSG je odigral 295 tekem in dosegel 92 zadetkov.

Prihodu Argentinca bo v naslednjih dneh sledil tudi Paul Pogba, ki bo tako kot 10 let nazaj iz Manchester United prišel brez odškodnine. Tako Di Maria kot Pogba sta bila veliki želji trenerja Torinčanov Massimiliana Allegrija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!