Bo Ibrahimović ostal brez evropskega prvnestva?

Nogomet 10. Maj 202111:47 > 12:11
Zlatan Ibrahimović
Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Zvezdnika Milana Zlatan Ibrahimović so po derbiju z Juventusom zagotovo prežemali mešani občutki. Njegova ekipa je tekmo 35. kroga italijanskega prvenstva dobila (3:0), a jo je Šved zaradi poškodbe končal predčasno.

Nogometni veteran se je poškodoval v drugem polčasu, k ose je na sredini igrišča boril za žogo. Čeprav je v nadaljevanju stisnil zobe in skušal nadaljevati, pa je v 66. minuti zapustil igrišče, namesto njega pa je v igor prišel Hrvat Ante Rebić. “Ibra že pred začetkom tekme ni bil povsem zdrav, zdaj pa čuti bolečino v kolenu. Upamo, da ni kaj hujšega,” je po tekmi pojasnil glavni trener Milana Stefano Pioli.

Klub podrobnosti glede Ibrahimovićeve poškodbe še ni izdal, a dejstvo, da je med zapuščanjem igrišča delal grimase in odkimaval z glavo, navijačev Milana ne navdaja z optimizmom.

Šved je imel v preteklosti že številne težave s svojimi koleni, ki so se začele, ko je igral še za Manchester United. Njegova daljša odsotnost z igrišč bi sicer v zaključku sezone načrte močno pokvarila ne le Milanu, temveč tudi švedski reprezentanci, ki jo junija čaka nastop na evropskem prvnestvu.

Komentari

Vaš komentar