Če ne pride Jović, bi Milan lahko okrepil Mandžukić?

Nogomet 21. Dec 202011:14
Valerio Pennicino/Getty Images

Zlatan Ibrahimović je v dresu Milana nazadnje blestel konec pred mesecem dni, ko je Napoliju zabil dva zadetka. Kdaj bi se izkušeni Šved lahko vrnil na igrišče, ostaja neznanka, zato rdeče-črni razmišljajo, s kom bi lahko zapolnili nastalo vrzel.

Sportmediaset je poročal, da Milan razmišlja tudi o Mariu Mandžukiću, ki je vse od decembra, ko je zapustil katarski Al-Duhail, brez kluba. “Gre za igralca, ki lahko pride brezplačno in je podobnega taktičnega profila kot Ibra. Hrvat je in odličen prijatelj Anteja Rebića. Njegova leta bi lahko bila težava, toda prišel bi kot zamenjava za Zlatana, ne kot prva možnost. Težava je, ker v zadnjem letu ni veliko igral, a odlično pozna italijansko prvenstvo. Milan mora biti previden z njegovo plačo, ker Mandžukić ni pripravljen na kompromis,” so zapisali pri Sportmediaset in dodali, da nekdanji hrvaški reprezentant ni prva možnost Milana.

Tuttosport je pisal, da Milan januarja na posojo želi pripeljati Luko Jovićo iz Reala, medtem ko je Sportmediaset ob Mandžukiću omenjal tudi Floriana Thauvinaja iz Marseilla in Oliverja Girouda iz Chelseaja.

Komentari

Vaš komentar