BREAKING: BUNDESLIGA S SLOVENSKIM KOMENTATORJEM!

Bundesliga 17. Dec 20209:00 > 12:19 3 komentarji
Bundesliga
Sportklub Slovenija

Današnja novica dneva je potrditev prenosov nemške Bundeslige na kanalih Sportklub! Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Bayer Leverkusen... Vsak teden s slovenskim komentatorjem. Poleg tega pa še Bundesliga 2, Superpokal in playoff na koncu sezone.

Sportklub v leto 2021 vstopa z velikim optimizmom, saj se nam tudi v novi sezoni obetajo ekskluzivni prenosi najboljših lig in tekmovanj na svetu. Bundesliga z novo sezono postaja del širokega spektra športnih prenosov, a z novostmi s tem še nismo zaključili.

Leto 2021 prinaša Premier ligo, UEFA ligo prvakov, Evropsko ligo, 1. Slovensko nogometno ligo in zdaj tudi BUNDESLIGO!

Bundesliga je izjemno organizirano tekmovanje in predstavlja samo špico kakovostnega nogometa. Sportklub je v 13ih letih delovanja vedno strmel k največji kakovosti, zato je bila naša želja že dlje časa, da Bundesligo pripeljemo s slovenskim komentarjem k vam, dragi gledalci in gledalke. Premierliga in Bundesliga iz tedna v teden, vmes pa še UEFA liga prvakov, evropska liga, praktično celoten slovenski nogomet in še številne druge nogometne lige. Jasno je kje bomo tudi v bodoče spremljali najboljši nogomet!” pravi CEO Sportkluba Nemanja Simeunović.

Izvršni direktor Bundesliga Internationa Robert Klein je prepričan, “da bo dogovor Bundeslige s Sportklubom omogočil še večjemu številu gledalcev uživanje ob spremljanju profesionalnega nemškega nogometa”.

V Nemčiji trenutno v dresu Leizpiga izvrstno nastopa Kevin Kampl, kot trener je Energie Cottbus vodil Bojan Prašnikar, največji pečat v ligi od vseh Slovencev pa je v dresih Schalkeja 04 in Bayerna Münchna pustil legendarni Branko Oblak.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje