Dva Slovenca v enajsterici kroga italijanske Serie A

Nogomet 13. Sep 202214:24 0 komentarjev
Sandi Lovrić se je pri Udineseju odlično znašel. FOTO: Guliverimages.

Ne samo Samir Handanović pri milanskem Interju, v 6. krogu italijanske Serie A je navdušil tudi Sandi Lovrić v majici Udineseja. Oba sta bila izbrana v enajsterico kroga.

Samir Handanović je, kot smo že pisali, navdušil pri zmagi Interja nad Torinom z 1:0. Sofascore je nekdanjemu slovenskemu reprezentantu namenil visoko oceno 9,0, s katero je postal celo z naskokom najbolje ocenjeni igralec kroga.

Je pa pečat v 6. prvenstvenem krogu italijanske Serie A pustil tudi zdajšnji reprezentant Slovenije Sandi Lovrić, ki je nase opozoril pri novi zmagi Udineseja. Videmčani so prišli do četrte prvenstvene zmage zapovrstjo in s 3:1 zmagali v gosteh pri Sassuolu.

Slovenski vezist je za svojo predstavo prejel oceno 7,8 in si prvič v sezoni prislužil mesto v najboljši enajsterici kroga glede na statistični algoritem Sofascore.

Udineseju, pri katerem igra tudi slovenski branilec Jaka Bijol, ki pa je trenutno poškodovan, gre na začetku nove sezone sicer odlično. Po pestih tekmah je pri 13 točkah in na četrtem mestu prvenstvene lestvice. Inter ima točko manj in je šesti.

Zanimivo, v naslednjem krogu se bosta med seboj pomerila prav Udinese in Inter, in sicer v nedeljo v Vidmu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!