Gosens: Želel sem Ronaldov dres, pa me ni niti pogledal

Nogomet 6. Apr 202111:33 0 komentarjev
Robin Gosens Atalanta
AP Photo/Bernat Armangue

Bočni branilec Atalante Robin Gosens je v svoji avtobiografiji razkril zanimivo zgodbo in nekoliko očrnil Cristiana Ronalda, ki po eni izmed tekem med Atalanto in Juventusom z Nemcem ni želel zamenjati dresa. Gosesa, sicer soigralca Josipa Iličića, na ta dogodek vežejo boleči spomini.

Čeprav je Atalanta na lestvici Serie A trenutno pred Juventusom, je stara dama še vedno veliko bolj cenjena. Igralci Juventusa so pravi bogovi, visoko pa jih cenijo tudi vsi nasprotniki. Robin Gosens je na svoji koži občutil, kako te lahko poteza zvezdnika povsem zabije na tla. Nemec je pred časom po tekmi z Juventusom nadvse želel zamenjati dres s Cristianom Ronaldom.

Po tekmi z Juventusom sem želel izpolniti svoje sanje in priti do Ronaldovega dresa. Šel sem do njega, nisem šel slavti z našimi navijači… Ronaldo pa me ni niti pogledal. Vprašal sem ga: ‘Cristiano, ali lahko dobim tvoj dres?’ Ni me niti pogledal in samo odvrnil Ne. Od sramu sem zardel,” je med drugim zapisal Gosens in dodal:

Bil sem osramočen. Zagotovo poznate trenutek, ko se vam zgodi nekaj sramotnega in nato okrog sebe gledate, če je to kdo opazil. No tako sem se počutil in skušal vse skupaj skriti.