Pirlo: Otežili smo si življenje

Serie A 4. Apr 202113:39
getty
getty

Trener Juventusa Andrea Pirlo je, po novem spodrsljaju svoje ekipe, v velikih skrbeh.

Nogometaši Juventusa so včeraj gostovali pri svojem mestnem rivalu Torinu. Mestni derbi se je končal z delitvijo točk, Cristiano Ronaldo je z golom v 79. minuti poskrbel za končnih 2:2 in tako preprečil poraz svoje ekipe.

Juventus za vodilnim Interjem 10 krogov pred koncem prvenstva zaostaja za 12 točk, tako, da nima veliko možnosti za ubranitev naslova.

Dobro smo krenili v tekmo. Chiesa nas je popeljal v vodstvo, nato pa smo si otežili življenje. Tekmecu smo dopustili, da je prišel do popolnega preobrata, kar se nam ne bi smelo zgoditi,” je dejal trener stare dame.

“Bolj striktno se moramo držati nogometnih principov. Na trenutke smo stali slabo, zato si nismo mogli ustvariti veliko prostora. To se je posebej poznalo, ker smo igrali proti ekipi, ki igra zelo defenzivno. Preveč igramo v širino in premalo v globino, v tem trenutku smo preveč predvidljivi za tekmece,” meni Andrea Pirlo.

Stara dama je trenutno s 56 točkami na 4. mestu, toliko točk ima tudi petouvrščeni Napoli. Zdi se, da Pirlovo četo čaka krčevita borba za uvrstitev v ligo prvakov. Torinčani bodo čez 3 dni na svojem Allianz Stadiumu gostili prav Napoli.

Komentari

Vaš komentar