PSG ukradel še enega: Donnarumma se seli na Park princev

Nogomet 8. Jun 20219:14 > 9:20
getty

PSG je včeraj potrdil prihod Ginija Wijnalduma, pred vrati Parka princev pa je sedaj tudi Gialuigi Donnarumma.

Italijanski novinar Fabrizio Romano poroča, da so Parižani vse dogovorjeni z vratarjem Milana Gianluigijem Donarummo. Slednji ima na mizi petletno pogodbo, ki bi mu nanesla 12 milijonov evrov na leto.

Donnarumma se sicer z italijansko reprezentanco pripravlja na evropsko prvenstvo, a kljub temu naj bi bil prestop kmalu uradno potrjen. Pričakuje se, da bo kmalu v Firencah opravil potrebne zdravniške preglede.

22-letni vratar se bo na Park princev preselil kot prost nogometaš. Milan je sicer na vse načine želel podaljšati pogodbo z njim, mu ponudil celo 8 milijonov letne plače, a to ni bilo dovolj, da bi “kupil” njegovo “zvestobo”.

Sicer sta bila Donnarumma in njegov zastopnik Mino Raiola praktično glede vsega dogovorjena z Juventusom, toda podobno kot pri Wijnaldumu je prišlo do velikega preobrata. Vprašanje je, kakšna bo sedaj v Parizu prihodnost Keylorja Navasa. Kostaričan je namreč pred kratkim podaljšal sodelovanje z aktualnimi francoskimi podprvaki, toda zagotovo nebi imel težav s tem, da si poišče nov klub.

Donnarumma je bil v tej sezoni proglašen za najboljšega vratarja Serie A, čeprav sta manj zadetkov od njega prejela Samir Handanović in Wojciech Szczesny.

Komentari

Vaš komentar