Trener Atalante bo na Iličića računal tudi v novi sezoni

Nogomet 20. Avg 202119:38
REUTERS/DANIELE MASCOLO
REUTERS/DANIELE MASCOLO

Trener Atalante Gian Piero Gasperini je razkril, da bo slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić najverjetneje tudi v novi sezoni nosil dres kluba iz Bergama.

Glasne govorice o prestopu Josipa Iličića v Milano so v zadnjih tednih potihnile. Triintridesetletnik je med drugim ta teden zaigral tudi na pripravljalni tekmi Atalante proti Alessandrii, kar je močan signal, da najverjetneje ostaja v Bergamu.

A poletnega prestopnega roka še ni konec, zato možnost njegovega odhoda še vedno obstaja. Če do njega pride, mu trener Gian Piero Gasperini ne bo povzročal težav, je na novinarski konferenci obljubil 63-letni strokovnjak.

“Želel je oditi, a nato se je pripravam priključil dobro pripravljen in tudi treniral zelo zavzeto. V določenem trenutku se je zdelo, da nas lahko zapusti vsak čas, nenadoma pa so ponudbe izginile, zato je nastopil tudi na tekmi proti Alessandrii,” je razkril Gasperini.

“Z nikomer nisem govoril, govorila sva le med seboj. Če bo ostal igralec Atalante in bo zdrav, bo igral, v nasprotnem primeru, bodo priložnost dobili drugi. Z Iličićem sem imel vedno dobre odnose, a na nekaterih tekmah ga nisem uvrstil v začetno postavo. Treniram ga tako kot vse ostale nogometaše,” je še povedal trener italijanskega prvoligaša.

Komentari

Vaš komentar