“Vsi bodo bežali iz Juventusa, če se ta ne uvrsti v LP”

Serie A 15. Maj 202111:51 > 11:52
getty
getty

Nekdanji italijanski reprezentant Christian Vieri predvideva, da bodo številni nogometaši želeli zapustiti Juventus, v kolikor ta v prihodnji sezoni ne bo igral v Ligi prvakov.

Juventus je v predhodnih devetih sezonah vselej osvojil državni naslov, v tej sezoni pa je podoba stare dame povsem drugačna. Ne samo, da je letos Juventusu spodletelo pri lovu na deseto zaporedno prvenstveno zvezdico, ogrožena je celo uvrstitev v najelitnejše klubsko tekmovanje.

Juve bo danes ob 18:00 gostil Inter – aktualnega italijanskega prvaka. Zebre morajo zmagati, če želijo ohraniti realne možnosti za preboj v Ligo prvakov.

Christian Vieri, bivši “golgeter” Juventusa in številnih drugih italijanskih klubov, pričakuje, da se stara dama ne bo uvrstila v Ligo prvakov:

Mislim, da bo Inter zmagal v Torinu in tako onemogočil Juventusu, da se uvrsti v Ligo prvakov. Potemtakem bi Juventus doživel pravo katastrofo. Ne samo, da bo odšel Cristiano Ronaldo, tudi drugi bodo želeli zapustiti klub. Juventus se bo srečal s finančno krizo, katero bo težko normalno prebrodil,” pravi nekdanji italijanski reprezentant.

Stara dama je trenutno na 5. mestu na prvenstveni lestvici. Dva kroga pred koncem prvenstva za četrtouvrščenim Napolijem zaostaja za točko. Milan in Atalanta, ki sta na 3. oz. na 2. mestu, imata 3 točke več od Juventusa, v zadnjem krogu pa se bosta udarila med sabo. Prav možno je, da se bosta ekipi po tihem dogovorili za remi.

 

 

Komentari

Vaš komentar