Šimundža ostaja stoodstoten, z Ludogorcem je spet navdušil

Nogomet 2. Mar 202216:42 > 16:43 0 komentarjev
FOTO: Uroš Skaza.

Ante Šimundža ima po štirih tekmah na klopi Ludogorca stoodstoten učinek. Danes je v bolgarskem pokalu v gosteh s 5:0 odpravil Montano. Svoj delež je k novi visoki zmagi bolgarskega prvaka prispeval tudi Žan Karničnik.

Po treh prvenstvenih zmagah je Ante Šimundža pričakovano zmagal tudi proti drugoligašu Montani v četrtfinalu pokala. Dvomov o zmagovalcu na tej tekmi ni bilo. Ludogorec je že po petih minutah dosegel prvi gol, v prvem polčasu pa prispeval še tri in na odmor odšel s prednostjo 4:0.

Žan Karničnik, ki je Šimundži iz Mure pozimi sledil v Razgrad, je igral do 47. minute.

Ludogorec, na sporedu je le ena tekma, se je tako uvrstil v polfinale bolgarskega pokala. V tem tekmovanju serijski prvak, ki je bil v Bolgariji najboljši v zadnjih desetih sezonah, sicer ni tako prepričljiv kot v prvenstvu. Nazadnje je bil pokalni prvak leta 2014.

Šimundži gre z Ludogorcem sicer odlično. Po štirih tekmah je pri štirih zmagah ob sijajni razliki v zadetkih 14:2. V prvenstvu ima pred najbližjim zasledovalcem štiri točke naskoka.

Dobro se je v Bolgariji znašel tudi slovenski reprezentant Karničnik, ki je do zdaj igral na vseh štirih tekmah Ludogorca v tej sezoni.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!