Srečanje Premijer lige obiskala ‘Pessi’ in ‘Mačkaldo’

Nogomet 24. Sep 202113:20 > 23:41 0 komentarjev
Foto: Zajem zaslona

Na srečanju Premijer lige, najvišje ravni nogometnih tekmovanj v BiH, med domačo Slobodo Tuzlo in gosti iz Posušja, je na igrišče najprej pritekel pes, potem je igralce obiskal še mladiček mačke.

Ker je pred vami vikend, torej za večino bralcev bržkone bolj sproščeni del tedna, smo za vas pripravili nekoliko bolj satirično obarvan vložek z nogometnih igrišč. Na tekmi bosansko-hercegovske prvenstva (Premijer liga), je že v drugi minuti na igrišče pritekel mlad pes.

Navihani kosmatinec pasme nemški lovski terier se je zapodil v žogo in pokazal nekaj spretnosti, enega izmed igralcev tudi preigral, potem pa so ga iz “nenapovedane preizkušnje” nagnali, da se je tekma 10. kroga lahko nadaljevala.

Domače, ki so bili sicer favoriti za zmago nad zadnjeuvrščenim Posušjem, je obisk očitno tako zmotil, da so le remizirali (1:1). To pa ni bil edini torkov izlet lokalne favne na zelenico.

Zadetek za 1:0 v sodnikovem podaljšku prvega polčasa je neko mlado mačko razveselil do te mere, da je pobegnila mimo varnostne službe in vodstvo domačih proslavljala kar na igrišču.

Sloboda Tuzla ima po desetih odigranih tekmah v Premijer ligi na četrtem mestu 16 točk, Posušje je zadnje dvanajsto s 7 osvojenimi točkami.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!