Štirje kandidati za naslednika Zidana

La liga 29. Maj 202114:46 0 komentarjev
Real Madrid (REUTERS/Susana Vera)

Klop madridskega Reala je po odhodu Zinedina Zidana ostala prazna. Čeprav je Francoz komaj rekel zbogom, so se že pojavile prve govorice, kdo bi utegnil zasesti njegovo mesto.

#related-news_0

Madridska Marca, ki je odlično obveščena o dogajanju znotraj kluba, piše, da so v igri štiri imena. Eden od glavnih kandidatov za novega trenerja Reala je klubska legenda Raul Gonzalez, ki bi po delu z mlajšimi selekcijami in vodenju druge ekipe galaktikov lahko dobil priložnost tudi v prvi ekipi.

Visoko kotirajo tudi delnice še enega nekdanjega nogometaša Reala Xabija Alonsa. Nekdanji vezist, ki je globok pečat pustil tudi pri Liverpool, trenutno vodi drugo ekipo Real Sociedada, trenerske izkušnje pa je nabiral tudi v mlajših selekcijah Reala.

Naslednji je Antonio Conte, ki je končal svojo misijo pri Interju, kateremu je prinesel tako željeni naslov italijanskega prvaka in številni verjamejo, da bi on bil popolni naslednik Zidana.

Kot zadnji se omenja Mauricio Pochettino, ki je nazadnje sedel na klopi PSG-ja, trenutno pa ga povezujejo tudi z morebitnim povratkom v Tottenham.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!