Super Mario petkrat v polno, zadel tudi z “rabono”

Nogomet 22. Maj 202221:00 > 23. Maj 2022 8:24 0 komentarjev
Foto: Guliverimages

Mario Balotelli je še kako živ! Nekdanji veliki up italijanskega nogometa je sicer precej daleč od oči najbolj zainteresirane nogometne javnosti na eni tekmi zabil kar pet zadetkov. Njegov Adana Demispor je v zadnjem krogu turškega prvenstva Goztepeju nasul pravljičnih sedem zadetkov (7:0).

Po dolgih letih lahko izgubljeni Mario Balotelli nogometno sezono znova podčrta kot uspešno. Selitev iz italijanskega drugoligaša Monze v vrste turškega Adana Demisporja se je za nekdanjega italijanskega reprezentanta kot zadetek v polno. Sezono je 31-letnik končal z osemnajstimi prvenstvenimi zadetki, s čimer je na lestvici strelcev končal le za kraljem turških strelcev Umutom Bozokom (Kaismpasa).

Italijan je sezono končal v velikem slogu, odpisanemu Goztepeju je v zadnjem krogu natresel kar pet golov, eden izmed njih pa je mojstrovina, s katero je še kako spomnil na čase, ko je bil “super Mario” eden najboljših napadalcev na svetu.

Izjemna forma napoved senzacionalne vrnitve v reprezentanco?

Balotelli je sicer že večkrat priznal, da še ni povsem opustil upanja na to, da se kdaj vrne v dres italijanske izbrane vrste, za katero je doslej na 36 tekmah dosegel 14 golov. Če je selektor Roberto Mancini v zadnjem obdobju spremljal formo nekdanjega napadalca Milana, Liverpoola in Interja, potem je prav mogoče, da se bo 31-letnik v reprezentanco vrnil ravno v juniju, ko Azzurre čaka “Finalissima” – evropski prvaki se bodo prvega junija udarili s kralji Južne Amerike Argentinci.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!